!--AdWorld#2d3ed3630357509c504e0d86f525ba6d-->
--
0

Star Wars IV: A New Hope / Star Wars IV (1977) DVDRip / Türkçe Dublaj / Tek Link



-CAPS-










Başroller: Harrison Ford, Mark Hamill, fazla bilgi
Yönetmen: George Lucas, fazla bilgi
Kategori: Bilim Kurgu ve Fantazi

"Efsaneyi Daha Önce Hiç Yaşamadığınız Gibi Yaşayın. Hem de dijital olarak yenilenmiş orijinal sinema versiyonuyla" Uzun bir zaman once çok uzak bir galakside...

Jedi Şövalyeleri yok edilmiştir ve İmparatorluk demir bir yumrukla tüm galaksiye hükmetmektedir. Küçük bir grup isyancı, İmparatorluk'un en kuvvetli silahının, Ölüm Yıldızı savaş istasyonunun gizli planlarını ele geçirmeye çalışmaktadır.

İmparator'un en güvendiği hizmetkarı Darth Vader, planları ve isyancıların gizli merkezini bulmak zorundadır. Asilerin lideri Prenses Leia esir alınmıştır ve gönderdiği yardım mesajı sade bir çiftçi olan Luke Skywalker tarafından farkedilir. Kaderini izleyen Luke, prensesi kurtarmak ve asilere yardım etmek için harekete geçer. Hem de Obi-Van Kenobi, Han Solo, sadık Chewbacca ve R2-D2 ve C-3PO droidleri gibi unutulmaz müttefiklerle.

-İNDİRME LİNKİ-

Star Wars IV DVDRip TR Tek Link

Star Wars V: The Empire Strikes Back / Star Wars V (1980) DVDRip / TR / Tek Link



-CAPS-















Başroller: Harrison Ford, Mark Hamill, fazla bilgi
Yönetmen: Irvin Kershner, fazla bilgi
Kategori: Bilim Kurgu ve Fantazi

George Lucas's epic saga continues as Luke Skywalker (Mark Hamill), in hopes of defeating the evil Empire, learns the ways of the Jedi from aging master Yoda. While Luke trains, rebel leader Princess Leia (Carrie Fisher), cocky Han Solo (Harrison Ford), Chewbacca, and droids C-3PO and R2-D2 are thrown into various stages of capture, betrayal and hopelessness. Darth Vader (James Earl Jones), however, is more determined than ever to capture Luke.


-İNDİRME LİNKİ-

Star Wars V DVDRip TR Tek Link


Star Wars: Episode VI: Return of the Jedi/Star Wars VI (1983) DVDRip / TR / Tek Link



-CAPS-















Başroller: Harrison Ford, Mark Hamill, fazla bilgi
Yönetmen: Richard Marquand, fazla bilgi
Kategori: Bilim Kurgu ve Fantazi

"Efsaneyi Daha Önce Hiç Yaşamadığınız Gibi Yaşayın. Hem de dijital olarak yenilenmiş orijinal sinema versiyonuyla"

Efsanenin bu muhteşem son bölümünde, Luke Skywalker ve Prenses Leia Han Solo'yu kurtarmak için Tatooine'e gider. Burada galaksinin en acımasız gangsteri Jabba The Hutt'un kalesine sızarlar. Yeniden bir araya gelen asiler Ewoks kabilesini de kendilerine katarak ormanlık Endor ayında İmparatorluk güçlerine karşı savaşırlar. Bu arada İmparator ve Darth Vader, Luke'u karanlık tarafa çekmek için plan yapmaktadırlar ve genç Skywalker babasının içindeki Jedi ruhunu yeniden uyandırmaya kararlıdır.

Galaktik İç Savaş olağanüstü bir sona doğru adım adım yürümekte, galaksinin kaderini belirleyecek bu çatışmada asiler, görünürde savunmasız ve tamamlanmamış olan Ölüm Yıldızı'na saldırmak için biraraya gelmekte.

-İNDİRME LİNKİ-

Star Wars VI DVDRip TR Tek Link

No Response to "Star Wars IV-V-VI / Hepsi DVDRip / Hepsi TR Dublaj / Hepsi Tek Link / Hepsi Bitroad"

Yorum Gönder