!--AdWorld#2d3ed3630357509c504e0d86f525ba6d-->
--
0


[Resim: fourmonthsthreeweeksandaw4.jpg]

namaria Marinca (Otilia) , Vlad Ivanov (DI. Bebe) , Laura Vasiliu (Gabita) , Alexandru Potoceanu (Adi)
Başrollerde Anamaria Marinca ve Laura Vasiliu’nın oynadıkları film, yirmi iki yaşındaki iki öğrencinin odalarını paylaştıkları bir konutta başlıyor. Film ilerledikçe, içe dönük Gabita’nın hamile olduğu anlaşılır ve 1966’dan 1989’a kadar Romanya’da yasak olan kürtajı gizlice yapması için zamana karşı yarışmaktadır. Dışa dönük olan Otilia, insanların omzunda fazlaca iş yükü olan, trafiğin yoğun ve polis tehditlerinin yoğun olduğu bir şehir ortamında para, otel ayarlama ve kürtajı yapacak olan doktorla iletişimde ona yardım etmeyi kabul eder.
Ancak kürtaj, iki kızın hayal ettiği gibi olmaz ve arkadaşının iyi niyetli yardımları Gabita’ya sadece sorun yaratır. Operasyonu yapan tam bir işkenceci çıkar ve çok gergin olan Gabita’dan yararlanmak ister. İyi bir sinematografi ile filme zalim bir hava veren yönetmen seyirciyi, yalancı ve bağnaz insanların dünyasında korkunç bir yolculuğa çıkarıyor.
Yönetmenliğini Cristian Mungiu’nun yaptığı ve Romanya’da komünizmin son yıllarında hamile kalan bir kızın endişe dolu hikayesini anlatan filmin 60.Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye kazandığını hatırlatalım.


[Resim: capspp4.jpg]

LİNK

http://x7.to/q0gasz

No Response to "4 Ay, 3 Hafta ve 2 Gün | 2007 | TR | DvDRip.XviD"

Yorum Gönder